Snurring

Snurring boksmat har blitt produsert i Norge i over 50 år og vi har tildels lang erfaring med å ta denne retten med på tur. På en av våre turer tok vi med oss 4 bokser, 2 til hver, for å kjenne litt på denne rettens egenskaper. Rent næringsmessig så er snurring ideel, med en god blanding av fett, karbohydrater og proteiner.

Smak: Her hersker det uenighet, delt på midten så og si. Noen liker den, andre synes ikke den er noe spesielt.

Brukervennlighet: Middels til dårlig. For det første er det en boks.. Du må åpne den med verktøy eller kniv. Så må du passe deg for skarpe kanter og ta vare på avfallet (metallboksen). Det positive er at maten er klar, du trenger ikke vann, kasserolle eller annet utstyr en noe å spise med.

Næringsinnhold: Helt greit, skuffende lite energi i forhold til forventningene. Vi trodde det var mer.

Vi ble mer en mett av en boks, snurring er meget mettende. Og snurring gir en middagsfølelse som kan være viktig rent psykisk. På den andre siden så tar det relativt lang tid å tilberede en boks. Snurring må du selv få et forhold til, kjøp deg en boks og prøv. Enten liker du den eller ikke.

Snurring terningkast 3